Прочитај ми чланак

Ксенија Вучић: Вучић 7 година управља парама Телекома и РТС-а

0

Чланови, акитивисти и симпатизери Српске напредне странке ових дана свим силама бране Александра Вучића од редитеља Горана Марковића, оптужујући га да жели да стреља председника републике. И у тој силној одбрани се мало збуне или заиграју, па вероватно кажу, односно напишу оно што дискредитује напредњачког вођу. Управо је то урадила Ксенија Вучић, бивша супруга првог човека СНС-а.

Она је тако, очигледно не размишљајући шта ће написати, признала да је Вучић седам година управљао новцем Телекома, РТС-а, Филмског центра… Па, спектакл!

– Ако због нечег треба стрељати Вучића, то је зато што је у протеклих седам година Горану Марковићу (и сличнима) омогућио коришћење буџетских пара (Филмски центар, Телеком, РТС…) колико овај током целе каријере није видео – написала је Ксенија Вучић на Твитеру пре два дана.

На ову њену објаву реаговала је Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, која је и сама била изненађена јавним признањем Ксеније Вучић.

– Тек сада видим ово! Ксенија Вучић јавно признала, из нехата додуше, да њен муж најмање седам година управља парама и Телекома, и РТС-а, и Филмског центра и три тачке! – написала је Тепић и додала:

– Али зашто кажете да Вучића треба стрељати, Ксенија? Објасните слободно, не плашите се као некад! – закључила је Мариника Тепић.