Прочитај ми чланак

Ксенија Вучић поразила Зорану Михајловић!

0

Веровали или не, пензионерка Даница Драшковић (76) и даље остаје у одбору директора НИС-а са месечном накнадом од невероватних 770.000 динара коју прима годинама!

Ресорна министарка Зорана Михајловић покушала је да је смени, али је бивша Вучићева супруга Ксенија заштитила жену Вука Драшковића, омогућила јој да поново буде изабрана, и да и даље ужива у државним милионима.

FOTO: Printscreen

Када је пре неколико недеља Даница Драшковић шокирала јавност и доделила награду „Драгша Кашиковић“ Вучићевој бившој жени Ксенији, било је јасно да је дефинитвно пропала идеја министарке Зоране Михајловић да је због нестручности и нерада смени са једне од најплаћенијих државних функција.

Да подсетимо,Вучићевој бившој жени Даница је доделила награду Драгиша Кашиковић „за журналистички приступ са ставом, личним печатом, уверљивишчу, продорношћу, љубави према послу којим се бави и настојањем да допре до истине на крајње професионалан начин“.

Иначе, Ксенија Вучић, бивша супруга председника Србије, један је од уредника на ТВ Пинк, симболу медијског терора којем су већ скоро деценију изложени грађани Србије. Уз то, главни је предавач на Академији младих лидера СНС која је изнедрила плејаду невероватних младих кадрова владајуће странке, који се истичу говором мржње, необразовањем и незабележеним удвориштвом према лику и делу владара Србије.

Остаје да се види како ће овај пораз доживети Зорана Михајловић, коју је Драшковићева извргла руглу када је као ресорна министарка покренула иницијативу за њену смену јер годинама не ради ништа и нема никакве резултате а прима астономске износе из НИС-а.

– У праву је дугогодишња несмењива министарка свега и свачега. Жао ми је што као члан Одбора директора НИС нисам, како каже, дала резултате вероватно онакве какве је она дала шетајући годинама шлемована, нашминкана и стилизована по тетка моди Владом Србије кроз разна министарства, стручна за све, а највише за обмане. Исто као и њени спонзори. Тешко ми је то постићи и достићи – одбрусила је Зорани тада Драшковићева.

Било би логично да се сада огласи Зорана Михајловић и да објасни како је нови мандат