Прочитај ми чланак

Крле опет бриљира као бот: Напао Уједињене против ковида

0

Стручњак за маркетинг Небојша Крстић данас је, гостујући на телевизији Пинк, осуо паљбу по медицинским стручњацима из удружења Уједињени против ковида, које је назвао незналицама и игнорантима. Крстић је упутио и оштре критике на рачун како каже, "такозваних независних медија који пропагирају исте те незналице".

Крстић као да је заборавио да су у удружењу Уједињени против ковида стручњаци свих специјализација и области, ту су и епидемиолози, имунолози… Крстић је заборавио и да многи међу њима управо раде са ковид пацијентима и бораве у црвеним болничким зонама.

Foto: Screenshot/Tv Pink

“Уједињени против ковида, удружење у којем су специјализанти ортопедије и радиологије који држе вакелу професорима Медицинског факултета који се баве имунологијом и епидемиологијом. Они њима дају упутсва шта и како треба. Специјализанти, незналице, игноранти који никада нису видели пацијента оболелог од ковида. Немају појма о ковиду. Седе у заветрини, пишу писма доктору Кону, омаловажавају га, вређају га”, рекао је Крстић.

Није поштедео ни медије који преносе ставове удружења Уједињени против ковида.

“Они уносе неспокој код грађана који читају те медије, а има неколико медија који управо промовишу те неодговорне људе. Онда људи кажу Кон не ваља, Кризни штаб не ваља и не треба ништа да их слушамо. ‘Када ми они кажу држи диостанцу, ја нећу да држим дистанцу, када ми кажу; немој да уђеш у аутобус без маске – ја ћу баш да уђем, јер ја тиме демонстрирам да сам слободан’. То је погрешан закључак тог грађанина који слуша те такозване слободне медије, који му све време пропагирају лаике, незналице, игноранте који ‘преконосирају’ Кризном штабу”, сматра Крстић