Прочитај ми чланак

КРИВОКАПИЋ: Мило и Вучић су и данас више од пријатеља! Ни Додик ме није звао

0

Лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић за телевизију ФАЦЕ ТВ казао је да га победа опозиције на парламентарним изборима није затекла, али да многе јесте.

Ево неких цитата Здравка Кузмановића победника црногорских избора за ФАЦЕ ТВ:

О ВУЧИЋУ

– Нисам проруски, ни просрбијански, ја сам процрногорски. Немам никакве релације с Вучићем! Никад нисам ни био у контакту с њим! Није ме никад назвао, нити честитао. Замена овога за оно је стварање непотребног сценарија који ЦГ неће дозволити било коме, макар се звао и Александар Вучић!

О МИЛУ И ВУЧИЋУ

– Знам да су Вучић и Ђукановић већи пријатељи него ја и неко мени најближи! Зашто ме сад Вучић и његови медији нападају?! Зато што и даље има добре релације с Ђукановићем.

О ДОДИКУ

– Није ме звао Додик!

О ЂУКАНОВИЋУ

– Ђукановићева партија је диктаторска! Ђукановић не мирује, он има своје механизме! Нуде паре за један глас, цифре прелазе десетине милиона евра. У шуму?!Никоме не пада ми напамет да из шуме решава проблеме. Нисам изненађен, то је нормално за човека који је диктатор! Ако Ђукановић изађе из надлежности, значи да има невероватно јаку моћ! Његова моћ није толико наивна! Сваки преврат је потенцијална опасност немира у Црној Гори.

О АМФИЛОХИЈУ

– Митрополит Амфилохије ме је звао и рекао да би волео да ме види, отишао сам и нисам размишљао да ће се протумачити погрешно, пољубио сам му руку. Урадио бих поново исто!

О СПЦ

– Немамо матицу било где. Био сам забринут због застава Русије и Србије на слављу након избора. Ушао сам у процес да бих одбранио закон који вређа сваког верника. Ако то неко може прихватити, то значи да ће се било који верски објекат наћи у истој ситуацији. Све ћу учинити да поништим тај закон! Највећа социјална неправда у региону је у Црној Гори.

О ПРЕЛЕТАЧИМА

– Народ неће прихватити прелетање с једне на другу страну! То би се сматрало као велеиздаја, а знамо чему то води – закључио је Кровокапић.