Прочитај ми чланак

КРИВОКАПИЋ јасан: Без Мандића, Кнежевића и Медојевића у Влади Црне Горе?

0

Мандатар Здравко Кривокапић предочио је лидерима Демократског фронта експертски концепт нове владе у којој нема места за било кога од лидера Нове српске демократије, Демократске народне партије и Покрета за промене, сазнају „Вијести“а, преноси портал Ин4с.

FOTO: IN4S

Према истим сазнањима, Кривокапић је наводно такав став образлагао обећањем које је дао гласачима нове већине да ће након тридесетогодишње партократије Демократске партије социјалиста (ДПС), која је опљачкала Црну Гору и заробила њене институције, понудити парламенту пре свега стручну владу, али и политичку јасно дефинисану као антирежимску и проевропску.

Кривокапић је у разговору са Андријом Мандићем и Миланом Кнежевићем (Небојша Медојевић није присуствовао састанку) одао признање лидерима ДФ на борби против режима, али и објаснио да тимски рад Владе какву планира тражи другачији профил личности.

Кнежевић и Мандић су одговорили да су они добили огромну подршку грађана на изборима, да ДФ треба да буде кичма нове власти и да то значи да и они персонално буду у новој влади, преносе Вијести.