Прочитај ми чланак

КРИВИЧНA ЗБОГ БAТИНAЊA: Супруга оптужила Синишу Малог да је претукао!

0

Марија Мали оптужила је мужа, градоначелника Београда Синишу Малог, да је физички насрнуо на њу и повредио је. Она је поднела кривичну пријаву за насиље у породици и затражила од државе да је заштити.

Фото: Драган Кадић, Драгана Удовичић

Фото: Драган Кадић, Драгана Удовичић

Он је међутим одговорио контратужбом за уцену и лажно пријављивање.

Како Курир сазнаје, инцидент због ког је Марија поднела кривичну пријаву догодио се у априлу у њиховом породичном стану на Звездари.Први човек Београда ускоро би требало да буде позван на саслушање у полицију, а уколико се испостави да је крив за насиље у породици, прети му казна од три месеца до три године затвора!

Како Курир сазнаје, Марија Мали оптужила је супруга да је током бурне расправе која се догодила у стану у ком су раније заједно живели насрнуо на њу!

Кап која је прелила чашу

Наводно, пошто је то била кап која је прелила чашу, од државних институција затражила је да заштите њу, али и њихово троје малолетне деце.

Тужилаштво

Прво основно тужилаштво у Београду потврдило је да је примило кривичну пријаву коју је Марија Мали поднела због насиља у породици.- Тужилаштво је послало захтев за прикупљање потребних обавештења ради провере навода кривичне пријаве МУП. Након добијања извештаја, донећемо одлуку о даљем току поступка – кажу у тужилаштву.Из полиције је потврђено да би Марија и Синиша Мали требало ускоро да буду позвани на саслушање, као и да ће полиција од супруге затражити да достави лекарску документацију о повредама.

– Брак Марије и Синише Малог је у кризи и развод је питање дана. Они не живе заједно, али свађе су постале њихова свакодневица. Тога дана он је дошао у стан и, према Маријиним тврдњама, жестоко су се свађали. Током расправе изговорене су тешке речи, а у налету беса Мали је одгурнуо Марију, она се затетурала и ударила – каже наш саговорник упознат са драмом која се одиграла у стану брачног пара. Да је супруга оптужила првог човека Београда за насиље у породици, потврдио је за Курир и адвокат ког је ангажовала.

Можда се нагоде

– Тачно је да сам поднео кривичну пријаву у име клијенткиње, али пошто је реч о осетљивој ствари, не могу да говорим о детаљима – кратко је потврдио адвокат Слободан Ружић. Познати адвокат додао је и да је „могуће да се све реши на други начин“.

– То значи да је супруга или спремна да опрости Малом или ће евентуално пристати на склапање нагодбе. Уколико се нагоде, то би значило да Синиша Мали призна да је насилник у замену за блажу казну или евентуално уплату одређене суме новца у хуманитарне сврхе. Међутим, с обзиром на то да полиција тек треба да истражи шта се догодило, још је рано говорити о томе на који начин би они то могли да реше – објашњава саговорник из суда.

Синиша Мали није одговарао на позиве и поруке.

Међутим, из окружења градоначелника сазнајемо да је он поднео контратужбу за уцену и лажно пријављивање.