Прочитај ми чланак

КРИСТИЈАН У ПРОМОЦИЈИ СНС: Осуђивани криминалац Вучићев фан (ВИДЕО)

0

Један од најпознатијих криминалаца и учесник ријалитија Александар Кристијан Голубовић (51), након издржане осмогодишње казне на коју је осуђен због трговине дрогом, чим је пуштен на слободу из пожаревачког затвора "Забела", потписао је уговор и постао званично први учесник "Задруге 4". Осим тога Голубовић је кренуо и у "промоцију" владајуће странке, коју у сопственој режији спроводи већ недељама уназад на режимским телевизијама.

Наиме, одмах по изласку са робије, Голубовић је гостовао на телевизији Пинк као један од ексклузивних гостију у емисији “Амиџи шоу” и као универзални саговорник на све теме.


Личну промоцију назови шоумена са некаквим X фактором, на ког треба да се угледају млади нараштају, као и “промоцију” СНС – а и председника Вучића, наставио је на телевизији Хепи гостујући у емисији “Гламур”. Голубовић је испричао како планира да се бави политиком, скупи 20.000 потписа и окупи младе које ће да подучава “одговорној политици”. Али је, изгледа, ипак решио да, док не оснује своју странку, сву подршку пружи напредњацима, јер су они “напредни како им и само име говори”, закључује он.

“СНС је права ствар за све!”, поручује Кристијан путем ТВ емитера са националном фреквенцијом, а онда се концентрише на лик и дело председника Србије:

“Узмимо човека Александра Вучића, који носи сако од 2.500 динара, фармерке од 1.500, ништа се није променио. Он ће да остави траг.”

Затим се осврнуо и на председникова велика дела.

“Када се возим аутопутем од Чачка до Београда, ја се осећам као што сам се осећао у Швајцарској пре 25 година”, нагласио је Голубовић како би што веродостојније дочарао “напредак” наше земље.

Како сликовито води кампању СНС можете погледати у видеу од 1:33 минута.

На све то, бивши робијаш је у директном преносу са власником Пинка потписао уговор и постао званично први учесник “Задруге 4”, која наводно треба да стартује од септембра.

Иначе, диловање није једина криминална радња због које је Кристијан био на робији. Он је осуђиван и због оружаних пљачки, препродавања украдених возила, изнуђивања новца и других недела.

Током издржавања осмогодишње казне у пожеревачком затвору, више пута је одбијена његова молба за условни отпуст јер је вишеструки повратник у вршењу различитих кривичних дела.