Прочитај ми чланак

Кристијан Голубовић: СНС права ствар за све, Вучић човек који ће да остави траг…

0

Први пут на политичкој сцени верујем да је СНС права ствар за све, рекао Кристијан Голубовић, бивши осуђеник за шверц наркотика

Голубовић је, након изласка из затвора, почео да се појављује у разним емисијама на телевизијама са националном фреквенцијом. Овога пута је гостујући на ТВ „Хепи“ говорио о бунту грађана и њиховој свакодневној борби пиштаљкама и шерповањем против диктатуре.

Шта Александар Вучић има у срцу, то је у његовом срцу, ал’ шта ради… То је она прича о овој води. Кад је човек сипао воду и дао свима нама да је попијемо, он је учинио дело. И сада дођу ови „ми сада ударамо у ово пиће, вода“, а овде нема никакве воде. Вода је код њих у џеповима. Ми смо довољно били јад и беда и лопурде. Он каже, његови краду, ја не верујем у то! Први пут на политичкој сцени верујем да је СНС права ствар за све – рекао је он.

Ставимо СНС са стране и узмимо човека, Александра Вучића, који носи сат од 2.500 динара, ципеле и панталоне од 1.500, 2.000 динара, човек се ништа није променио, додао је Голубовић.

Он ће да остави траг у Србији, да каже „хеј, људи, хајде да се тргнемо мало“ – казао је он.

Иначе, Голубовић је у априлу одслужио осмогодишњу казну за шверц хероина. Ухапшен је због организовања криминалне групе која је трговала хероином од почетка августа 2009. до 16. јануара 2010. године, када је „пао“ испред Цркве светог Марка у Београду. Полиција је тога дана запленила 125 грама мешавине хероина и парацетамола, као и један пиштољ.

Пред судом, Кристијан се бранио да није шверцовао дрогу из Новог Пазара, већ да је набављао ћевапе и парфеме.