Прочитај ми чланак

„Криминалца Звонка полиција чува у 3 смене! Ко је наредио? Колико то кошта Србију?

0

Гост емисије "Интервју" код Дејана Петра Златановића, на јутујуб каналу "Центар-Србин.инфо", био је потпредседник Српске радикалне странке Миљан Дамњановић.

„Моје речи о Звонку Веселиновићу нико сем вашег и још неколико јутјуб канала и портала Србин.инфо није пренео! То је доказ да је он као криминалац потпуно под контролом режима. Чак постаје јачи од режима. На конференцији за штампу сам изнео све податке, име и презиме судије, ко га је све ослобађао, како су с њим правили хотел на планини. Исти пребогати судија је ослободио Цанета који је дао паре Вучићу и спојио га са Милом, и у случају је Звонка Веселиновића. Могу да докажем како је Звонко од Зоране Михајловић добио да офрље ради трасе аутопута, како је муљао са вађењем песка и осуђен првостепено па ослобођен. И тако неколико пута за 10 година! Он има и заштиту полиције у три смене! Ко је тај човек? Знате колико то кошта Србију? Ко је то одобрио? Начелници МУП су му кумови и пријатељи. Каква је то држава? У Белој књизи Владе сам прочитао да је Звонко сарађивао са Шиптарима по питрању дроге и свега осталог. Требало је опрати тај новац, а најбоље се пере кроз изградњу путева. И као велики Србин како се представљао, са Шиптарима је градио деоницу пута на тендеру тзв. косовске Владе. Па какав си ти Србин? Он није једини. Видите како излазе афере чим се међусобно покошкају. Народ се бави Вељом Невољом јер власт криминалце годинама држи и промовише у медијима“, каже Дамњановић.

Србин.инфо ускоро креће са дебатним емисијама где ће представници опозиције (и власти) моћи да изнесу ставове о свим питањима, без цензуре какву имају у свим медијима.

„Једва чекам дебатне емисије на вашем јутјуб каналу! Не верујем да ће ико смети да се појави из СНС-а сем можда Владимира Ђукановића. Али нема везе, може и он, важно је да људи коначно чују супротно мишљење и истину. Многе политичаре промовишу у медијима као опозиционе иако то нису“, истиче Дамњановић.

Гост Србин.инфо је причао и о томе шта је све Вучич потписао у вези Косова и Метохије, као и многе друге ствари, погледајте више у видео прилогу.