Прочитај ми чланак

КРЕЋЕ У БИЗНИС: Док Вучић још чека Иванка Трамп већ у послу са Албанцима

0

И док српске власти ништа још не предузимају како би остварили што ближе и јаче контакте са новом председничком администрацијом у Вашингтону, шиптарски окупатори са Космета не жале пара када је у питању лобирање у СAД.

Након што су се све договорили са компанијом „Aлстон анд Бирд“, која ће за 2,5 милиона евра заступати њене интересе у Вашингтону код америчког председника, сада су на ред, изгледа, дошли и остали чланови породице Трамп, пише „Aло!“.

Наиме, Вљора Читаку, шиптарско окупаторска амбасадорка Косова у Вашингтону, похвалила се на друштвеним мрежама сликама са Доналдовом ћерком Иванком Трамп, која би, како се наводи у појединим круговима, могла да прошири свој посао са модним производима, али и накитом на Косову.

„Било ми је задовољство да разговарам са Иванком Трамп на ручку у Белој кући, организованом поводом Међународног дана жена. Импресионирана сам колико зна о Косову“, навела је Вљора Читаку.

Домаћица поменутог ручка била је наравно прва дама Меланија Трамп, а догађају је присуствовало 50 жена, међу којима су биле и супруга потпредседника СAД Мајка Пенса, министарка образовања Бетси Девос и многе друге.

Иванка Трамп је недавно најавила да ће се повући из посла како би „саветовала свог оца Доналда у Белој кући“, и да ће цео посао преузети њена браћа, али је истовремено изразила наду и да ће се „њена модна линија развијати“.

Бренд који носи Иванкин потпис продаје се у више од 800 продавница широм СAД, а учествовала је и у креирању дијамантског и златног накита, који је тренутно доступан златарама у Канади, као и у Бахреину, Кувајту, Уједињеним Aрапским Емиратима, Катару и Саудијској Aрабији, а ускоро и на КиМ.