Прочитај ми чланак

Ковачевић: Како телефонским позивом уринирати по Уставу

0

Како телефонским позивом уринирати по Уставу, ингеренцијама Председника, обесмислити неколико министарстава и премијера, постојање саобраћајног, грађевинског и правног факултета и по***** се на дипломе неколико хиљада инжењера. Лако. Видиш камере и зграбиш телефон. Врућина рођени - каже редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић, осврћући се на телефонски позив председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

Ковачевић је један од највећих критичара Вучићевог режима и, како би се рекло, човек без длаке на језику. Овог пута он се осврнуо на Вучићев телефонски разговор са министром финансија Синишом Малим када је председник „магично обезбедио“ чак девет милиона евра за пут Голубац – Милановац у живом преносу на ТВ „Пинк“.

У борби за правду и истину Ковачевић се не либи да на њему својствен начин искаже све аномалије напредњачког државног врха, на челу са Вучићем. Тако је било и овог пута.

– Како телефонским позивом уринирати по Уставу,ингеренцијама Председника, обесмислити неколико министарстава и премијера, постојање саобраћајног, грађевинског и правног факултета и по***** се на дипломе неколико хиљада инжењера. Лако. Видиш камере и зграбиш телефон.Врућина рођени – написао је Ковачевић на Твитеру.