Прочитај ми чланак

КОСТИЋ: Напредњаци појешће вас мржња коју испољавате према Дверима и Обрадовићу

0

Иако се Српски покрет Двери оградио од поступка свог бившег члана, функционери Српске напредне странке преко својих медијских тровачница не престају да на најбруталнији и најприземнији начин вређају Двери и председника Бошка Обрадовића

Двери су се увек трудиле да политичке аргументе износе на хришћански и достојанствен начин и да не вређају људску личност политичких неистомишљеника. Зато се и разликујемо од вас који сте сада на власти, који својим понашањем показујете огромну некултуру и мржњу према свакоме кога не можете да купите и који не мисли као и ви.

Овакви поступци бивших чланова Двери не може нико нормалан да оправда. Зато они више и нису у Дверима, јер никада нису схватили шта су Двери и који су наши људски и политички принципи. 

Ово више личи на пројекат смишљен у СНСовској маркетиншкој кухињи, са циљем да додатно дискредитује Бошка Обрадовића који никакве везе са овим поступком нема, нити може да контролише понашање своји бивших сарадника.

Такође смо изненађени вишедневним изливима мржње извезних Гојковића, Јованова , Ђурића и осталих високих функционера СНСа, који несрећу и непријатност у којој се нашла председникова ћерка користе за своје ненормално додворавање и улагивање политичком вођи, што изазива гађење код свих оних који то посматрају.

Док год политику схватате и водите на овакав начин, будите уверени да осим уплашеног и уцењеног народа, други нико неће гласати за вас  нити ћете икада бити део истинског преображаја и напретка нове Србије о којој наша деца у земљи и расејању сањају.