Прочитај ми чланак

КОСТИЋ: Једино бојкот избора и одлучан став СПЦ може зауставити продају КиМ

0

Чак и „велики бранитељи“ националних интереса као што су Лазански и Дрецун, више не крију да су спремни да прихвате идеју разграничења и идеју да се тргује и са Прешевом, Бујановцем и Медвеђом

Скоро сви високи фунционери СНС-а, па чак и „велики бранитељ“ националних интереса Мирослав Лазански, више и не крију план да је садашња власт спремна на предају КиМ и да то треба да се заврши уз добру трговину са Албанцима.

Да ли постоји и један високи фунционер Српске напредне странке, да се јавно супростави погубној политици Алексадра Вучића по питању Косова и Метохије и његовој спремности да преда Косово и Метохију у руке Албанаца?.

Чак и „велики бранитељи“ националних интереса као што су Лазански и Дрецун, више не крију да су спремни да прихвате идеју разграничења и идеју да се тргује и са Прешевом, Бујановцем и Медвеђом.

Шта се то десило па су сви ти људи преко ноћи пристали да, ради свога личног интереса и очувања ситних привилегија, пристану на погубан сценарио разграничења који води у националну катастрофу.

Питање је, да ли ће то бити само „споразум о нормализацији односа“ или ће се од Србије тражити да призна независност КиМ као што и пише у најновијем саопштењу Стејт департмена, на кога се позива и Метју Палмер, а у коме се каже да треба тежити „постизању споразума о нормализацији односа, која води узајамном признању“.

Ко данас једино може да заустави овакав наредни корак ове квинслиншке Владе?

Једино бојкот парламентарних избора од стране целокупне опозиције и одлучан став СПЦ може бити сигнал да целокупни народ заустави предају и признање независности КиМ на које су садашњи властодршци дефинитивно спремни.