Прочитај ми чланак

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, РС ЈЕ ТРАЈНА! Станивуковић срушио снове антисрпском лобију ВИДЕО

0

ИЗАБРАНИ градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић објавио је на друштвеним мрежама снимак са претходног гостовања на Фејс ТВ код Сенада Хаџифејзовића.

– Изабран за градоначелника, а најмање питан за то! То није моја одговорност, него одговорност медија који желе само добар наслов, сензацију и читаност по сваку цену, а уз све то да задовоље апетите националних политика које представљају. Отужен за ,,национализам’’ само зато што не прихватам уску кошницу површних анализа прошлости које народ којем припадам стављају у негативан положај, који у ланцу разних ,,признања’’ која се од нас траже у коначности треба да значи и укидање Републике Српске која је за нас трајна, неупитна и коју ћемо кроз све будуће дане, године и деценије заједно градити и јачати! Снажна Република Српска доприноси напретку целе Босне и Херцеговине и моја дужност јесте да у тим оквирима водим нашу политику и то све време чиним, борећи се за свој народ, поштујући и уважавајући све друге народе и мањине, не правећи никакву разлику у погледу да овде сви боље живимо. Заговорник сам идеје економског патриотизма који ће бити у фокусу нашег деловања у наредном периоду – написао је Станивуковић на Фејсбуку.

На снимку се могу видети делови емисије на којима Станивуковић каже да тзв. Косово није држава, да је РС призната Дејтонским споразумом, да српски народ није геноцидан, да је СПЦ очувала српски народ кроз векове…