Прочитај ми чланак

Кошкање обезбеђења и републичких посланика ДС у згради СО Пећинци (ВИДЕО)

0

Припадник обезбеђења СО Пећинци покушао је да спречи посланике Скупштине Србије Срђана Миливојевића и Драгану Ракић из Демократске странке да присуствују Јавној расправи у згради ове локалне институције.

Након краће расправе дошло је и до кошкања и нагуравања између члана обезбеђења и Миливојевића, после чега су посланици ДС-а прошли поред њега, види се на снимку.


„У Пећинцима ће се одржати јавна расправа поводом плана Генералне регулације насељеног места Шимановци. Чувени Милорад Пантић Луки из Пећинаца преко својих људи из општине направио је план који има за циљ да људима који му нису продали најатрактивније парцеле које су биле потенцијално веома занимљиве за инвеститоре, те парцеле сада изузме за изградњу непотребних саобраћајница и зелених површина. На јавну расправу су дошли бројни остећени грађани који су уложили приговоре, и народни посланици Драгана Ракић и ја.

Уз то, Милорад Пантић предвиђа да само он на својим парцелама може да гради пословно стамбене објекте, док је на другим парцелама могуће градити само стамбене зграде које нису интересантне у овом насељу“, изјавио је Миливојевић.