Прочитај ми чланак

Короман: Вучићу, сипај још државних пара за Терзића и компанију

0

Фудбалери Црвене звезде доживели су крах у Лиги шампиона. Иако су довођени играчи за милионска обештећења, резултата није било, па су црвено-бели поразом од Јанг бојса (0:2) остали без шансе да и на пролеће играју у Европи, будући да ће такмичење у групи Г окончати на последњем месту. Све ово је прокоментарисао и Огњен Короман, бивши капитен актуелног шампиона.

Короман се огласио на Фејсбуку, где се без задршке, али и уз дозу ироније осврнуо на фијаско Звезде у елитном такмичењу, у ком су, да подсетимо, на пет мечева узели само један бод.

– Вучићу, још више државних пара за Терзића и компанију. Добићемо Лучане следећу утакмицу и режимски медији ће опет причати о европској Звезди – почео је саркастично Короман, па је наставио:

– За широке масе се наставља фудбалска српска сапуница. БИА је ту да штити Терзића у компанију, у то не сумњамо. Мора да се појача лова из државне касе и бићемо први у нашем првенству. Како ћемо сада Гробаре да зајашемо, они ће све да плате за ово… Тек следи циркус.

Objava Ognjena Koromana na Fejsbuku FOTO: Printscreen

Короман истиче да сада кроз домаће првенство следи оправдавање уложеног новца.

– Идемо, Вучко, сипај још лове у Терзића и компанију. Иде јахање Партизана, угасићемо их. Сада креће иживљавање по нашој фудбалској сиротињи да би се оправдали пред навијачима и прикрили толики уложен новац. Тако нам је…