Прочитај ми чланак

Контролор: Нико ме неће више убедити да се против сатрапа борим легалним путем!

0

Председнички, парламентарни и београдски избори су протекли уз бројне нерегуларности и скандале. Јелена Игњатов, која је била контролор на бирачком месту 22, када је завршила са својим обавезама описала је на Твитеру шта се све дешавало на њеном бирачком месту и на организованим кућним посетама у које је ишла, а на којима су вршени притисци на старе и болесне суграђане да пођу на гласање.

„Сада сам се вратила, пратила сам свој материјал до последње инстанце, јер тако сам себи и својој коалицији обећала. Нисам прочитала нити један твит у току дана јер нисам главу дигла, осим кућних посета за гласање, нити једну вест видела и пишем ово чисте главе“, започела је Јелена.

„Никада ме нико више неће убедити да се против ових сатрапа борим легалним средствима ако неко позове да их мларомо моткама изгоре у до последње капи зноја. Ми смо данас, на сав регуларан процес гласања на свом бирачком месту 22 имали редовно пријављене кућне посете“, наставила је она.

„Обилазили смо полумртве људе који су престрављени натерани да гласају, људе од по 90 година који се тресу, жену која је лежала у кревету на апарату, жену која је ходалицом дошла и замолила да је не приморавамо да гласа јер је болесна. Која је рекла да је морала, јер ју је дечко који је долазио натерао. Људе који су унапред припремљени, а не знају ни где се налазе, али одлучују о мојој судбини, човека чија нас је породица вратила са прага јер је он у старачком дому. И све је то било регуларно, било је и опозиције у тиму, пише Јелена на Твитеру.

„Осим што сам хтела да се исповраћам од смрада помешаног са гађењем. Људи који на овај начин остају на власти, не заслужују останак не на власти, не заслужују слободу, заслужују небеску правду. Заслужују да им се врати на најгори могући начин, па шта коме падне на памет“, озлојеђена је.

„И ово пишем под својим именом и презименом, обраћајући се имену и презимену @avucic, ово је злочин против човечности, за који ће једном сигурна сам одговарати, надам се пред богом и правдом ако за то сами нисмо кадри. Држати свој народ као таоца сопствене патологије, претворио си га у сламнате вреће за срање и пишање, ни једна коб није заобишла.

Желим им да се угуше у сопственој одвратности, зли и похлепни. Нисам огорчена, поносна што сам стала иза људи које сам сама и свесно изабрала. Не завидим им, никада не бих желела да сам на њиховом месту“, закључила је Јелена Игњатов.