Прочитај ми чланак

КОНТРОЛА ГЛАСАЊА: Вучићева листа дели формуларе за пописивање свих Срба са Космета

0

"Српска листа"пустила у промет формуларе који су доказ невероватно велике корупције коју подстиче и подржава држава.

„Српска листа“ је пустила у оптицај тзв. листу сигурних гласова. Листа садржи лого „Српске листе“, општину и податке оног ко је сигурне гласове обрадио: Име и презиме, адресу, контакт, ЈМБГ, број личне карте издате од ПУ, место пребивалишта, место боравишта, возачка дозвола ДА/НЕ са категоријама. Ту је и место за својеручни потпис оног ко је сигурне гласове обрадио.

Фото: kmnovine.com

Испод овог заглавља се налази табела са 20 редова и 11 колона са подацима лица који су сигурни гласачи: Редни број, име, презиме, лични број из важеће личне карте, место боравка, број гласача у породици, брачно стање, запошљен, стручна спрема, контакт и потпис. Испод табеле је датум, место за оверу и потпис.

Каква је ово листа?

То је листа која ће у Скупштину Косова да уведе изабранике Александра Вучића који ће му дати алиби за признавање независности Косова.

Листа сигурних гласова!

Ко обрађује сигурне гласове?

То су СНС активисти, директори школа, здравствених установа, установа дечје заштите и свих осталих буџетских установа. Они од СНС-а добијају задужења да обезбеде сигурне гласове за које добијају и новац. Наравно, новац служи за куповину гласова али они тај новац задржавају за себе а до сигурних гласова долазе уценама и претњама. Уколико неко не жели да обећа сигуран глас прети му се отпуштањем с посла. Ако у породици има више пунолетних лица онда су и они обавезни да дају сигуран глас.

Ове листе нису само листе за уцењивање. Ове листе су доказ невероватно велике корупције коју подстиче и подржава држава. Ове листе оверавају СНС координатори а то су све сами криминалци који су се доказали у крађама, наркоманији, диловању цигарета и дроге. То су локални разбојници одани Вођи који за народне паре тероришу српски народ на КиМ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!