Прочитај ми чланак

КОЛИНДА СПРЕМИ СЕ Шешељ: Добио сам пасош и ето мене у Загребу

0

БЕОГРАД - Лидер радикала Др Војсилав Шешељ, добио је пре два дана пасош Републике Србије.

seselj-tjubШешељ је у изјави за Курир потвдио да је коначно после толико година добио важећу путну исправу и да му је она издата у полицијској управи у Земуну.

– Чекао сам 30 дана и добио сам га тог последњег 30 дана колико је потребно по закону за изадавање пасоша. Нека ме Колинда чека, ето мене у стижем у Загреб и на трг Бана Јелачића. На крају карјева нека Колинда каже који јој датум одговара да проведемо један романтичан викенд на Пантовчаку, рекао је лидер радикала у изјави за Курир.

Подсетимо лидер СРС Војислав Шешељ предао је 4. априла ове године захтев за издавање пасоша у МУП-у у Земуну и најавио да му је прва дестинација Загреб, а да потом намерава у Сарајеву „обићи стазе свог детињства“.

Шешељ је у ранијој изјави за Курир рекао да га забрана неће спречити да иде у Хрватску.

– Одлучио сам да идем. Лако бих ја поднео ову забрану да није моје драге Колиндице. Јер како ће ми она изгледати после 20 година, каже Шешељ и додаје да не постоји препрека због које му не би била враћена путна исправа.

– Цео аутобус новинара ће бити, они иду за Загреб, а ја ћу доћи својом маршрутом. Не могу да откријем којом. Има нека фора, а не могу вам рећи како. Идем на Трг бана Јелачића да мало поседим у градској кафани, да обиђем оне две књижаре у самом центру и тај званични део је завршен, а онда идем да се предам загрљају својој драгој Колинди – каже Шешељ у једној од ранијих изјава за Курир.