Прочитај ми чланак

Код Скупштине: После Вучића може само Србин и слобода; и лекарски преглед

0

„Овде су се окупили Срби, а Срби су они који су рођени слободни, они који желе да живе слободно и они који ће живети слободно. Зато нам не могу ништа, јер смо Срби. Зато нас и мрзе, јер смо Срби; зато хоће да нас и униште. Но, не могу нам ништа, јер смо Срби са великим словом С и великим Б, а не са неки Српи, са словом п, као измишљења нација”, рекао је Дејан Петар Златановића, уредник Србин.инфо-а, на почетку свог обраћања присутнима на Видовданском скупу, који је одржан у петак, 28 јуна, испред Скупштине Србије.

Златановић је затим поздравио и Србе на окупираном Космету, подсетивши окупљене да српски народ у јужној српској покрајини овогодишњи Видовдан славе у тузи, док остали део Србије заборавља да тамо народ гладује јер од понедељка, 1. јула, неће радити ниједна прехрамбрена српска продавница које затварају Вучићеви полицајци заједно са албанским полицајцима који су под контролом Приштине, а које плаћа Рамуш Харадинај.

Додавши да ту врсту издаје ни Милан lНедић ни Вук Бранковић нису радили Дејан Петар је даље рекао:

„Срби су имали предање да су потекли од вукова; вукова који су стално слободни без огрлице око врата као што имају неки џукци који се крију иза вучјег имена. Тим џукцима, који шене пред господарима, који љубе скуте злим људима, који машу репом да би добили корицу хлеба, поручеујемо: ово је Србија, земља слободних људи, била је таква у прошлости, биће и у будућности. Ако сте ви џукци, ми нисмо џукци, ми смо слободни вукови!”, истакао је Златановић додајући да сви џукци који предводе српску државу и народ, како они са вучјим именом тако и они који се крију иза других имена, треба да се склоне на време да их не би склањали Срби јер Срби само Србина хоће за председника и домаћина, а неће слугу или издајицу за првога човека у друштво и држави, као што хоће родитеља, а не ћалета који је рођен као женско.

„Ми Срби још поручујемо онима који желе да буду алтернатива садашњој власти да нам не нуде и они пасја времена у којима би, попут неких од њих, и ми били џукци. Вучића може само да замени слободан Србин, који се не куне у проклетиње као што су НАТО савез и Европска унија; после Вучић може само да настане слободна Србија, слободних људи, где су медији слободни на којима свако може слободно да изнесе свој став, где се народ неће бојати власти, које ће се стидети зато што је на њеном челу лажов, који је претходно требао да иде на посматрање да бисмо сазнали какво је његово здраствено стање”, истако је уредник Србин.инфо затраживши и да будући председници и премијери Србије морају да иду на лекарски преглед да би се установило њихово психичко стање, пошто више не сме да се дозволи да лудаци воде српску државу.

Златановић је затим ји дододао да ће здрав човек и домаћин бити на челу Србије или Србије и Срба више неће бити. Он је још прусутне додатно подсетио да 6. априла 1941. година није више било комуниста, него што је за Видовдан се окупило народа испред Скупштине Србије, али да су 1945. године дошли на власт само због једног разлога – били су спремни да умру за своју идеју.

 

„Ако постоји 300 Србина и 300 Србкиња, спремни да живе и умиру за српство, дочекаћемо идући Видовдан слободни; и у слободној Црној Гори, слободној Српској Крајини, у слободној Македонији, и свугде где су слободни Срби. Да би се то десило само је потребно да се буде Србин, са спремношћу да се живи слободно. И зато Бог вам помогао! И догодине у Призрену; догодине у Книну; догодине у Скопљу; догодине у Битољу; догодине свугде где су наши гробови! И нема слободе док Јасеновац не буде српски јер је то највећи српски град под земљом – ми смо га крвљу платили и крвљу нама припада”, закључио је на крају Дејан Петарр Златановић свој говор којег је одржао за Видовдан испред Скупштине Србије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!