Прочитај ми чланак

КО МУ КАЖЕ Вучићева посланица: Синиша Ковачевић је поремећен!

0

Не може да прође ни један дан без напредњачког примитивизма и безобразлука. Након шефице СНС ботова Владанке Маловић, Синиша Ковачевић се нашао на удару СНС звезде у успону Невене Ђурић, која је за драматурга и народног посланика рекла да је поремећен.

Ђурићки се није допао твит Ковачевића, који се осврнуо на изјаву народне посланице Драгиње Влк (стварно се тако презива) да председник Србије Александар Вучић треба да влада доживотно, па је осула паљбу.

– Почела припрема јавности да нам мудри султан влада доживотно. И десет година постхумно, најмање. Видело се да оно што му се увуче у димије, добија пашалуке и спахилуке. Толико је оно што га је молило да заувек и дан дуже остане на челу странке, добро наплатило увлачење. Вазелина дајте – написао је Ковачевић на Твитеру.

Млада нада СНС Ђурић није часила ни часа, не би ли убрала који политички поен у странци.

– За шта се ти тачно припремаш док се ругаш Србима, нашем идентитету и цркви, уз глуматање великог патриоту док блатиш српског светитеља, стидећи се своје националне припадности, док говориш највеће гадости под плаштом сатире и „уметности“? За шта, кад титулу поремећеног већ имаш – одговорила је Ђурић.

Изгледа да свако ко се усуди да напише нешто што није по вољи напредњака бива засут простаклуком и најпримитивнијим увредама. Јер како неко сме да се усуди и каже своје мишљење?

Дејан Златановић испред Србин.инфо питао је дотичну Невену из Крушевца, док је читала са папира „своје мишљење“ о ребалансу буџета: Колико кошта парадајз у Србији? Није знала јер је народ издржава па не мора да брине о енормно високим ценама у Србији (погледајте видео у прилогу са Твитера испод текста).