Прочитај ми чланак

Ко лаже, Вучић и Небојша или полиција? Украјински авион отказао изнад Свете горе!

0

Када је Србин.инфо објавио да је на београдском и нишком аеродрому у више наврата паковано српско оружје и борбена возила у украјинске авионе, полиција је позвала уредника Дејана Петра Златановића на разговор, како би као грађанин пружио информације и сазнања о овом тешком кривичном делу.

Дакле, полиција је тада покретала предистражне радње о непознатом утовару српског наоружања у украјинске авионе, а сада министар Небојша Стефановић прича како су у украјинском авиону који се срушио у Грчкој биле српске мине за Бангладеш!?!

Поставља се питање зашто онда Стефановић није још пре десетак дана обавестио полицију да су у питању мине за Бангладеш и да нема потребе да покреће било какве истраге? (на аеродрому у Београду су товарена и борбена возила)?

Зашто није сазвао конференцију за медије када је „Србин инфо“ објавио за режим Александра Вучића компромитујуће видео снимке, већ је сада одлучио да вређа интелигенцију људи са смешним саопштењем тек када је украјински авион пао у Грчкој!?

Можда медијским мраком Вучићев режим може да „пегла“ ситуацију у Србији, може да у намери да скрене пажњу с пада авиона сервира јавности дебилну „аферу“ како уставокршитеља нису примили у Хрватску да посети Јасеновац (смехотресно), али не може да се опере пред међународном јавношћу и што је најважније – пред Русијом.

Грчки медији су објавили да је украјински авион превозио српско оружје намењено за Украјину, а да је Јордан био само транзитни аеродром. Ово би представљало не само неколико тешких кривичних дела, већ и историјску издају братске Русије од стране режима Александра Вучића.

Полиција би морала под хитно да покрене истрагу, не само против Небојше Стефановића као ресорног министра, већ и против комплетног политичког руководства. Да је Србија држава, а не мафијашки и колонизаторски протекторат дубоке државе, којом управља Јајиначки клан.

Како преносе грчки медији, украјински авион је отказао изнад Свете горе.

Меридиан ЛЛЦ је основана 11. јула 2003. године, и једна је од првих приватних авио-компанија у Украјини, а међународни статус је добила регистровањем у ИЦАО (Међународна организација цивилне авијације), добивши одзивни знак МЕМ. Меридиан блиско сарађује са Уједињеним нацијама и НАТО пактом, на хитном преносу војних средстава, пише на њиховом сајту.