Прочитај ми чланак

КО ЈЕ ВЛАДАНКА? „Опозиционари су џукеле, а Вучић је шеф“

0

"Фашистички лопови”, “фашистичке лоповчине”, “магарчине”, “џукеле”, само су неке од речи којима се шефица информативне службе Српске напредне странке Владанка Маловић, обраћа политичким неистомишљеницима.

Наиме, Маловић у последње време на друштвеној мрежи Твитер, са званичног налога СНС, оставља коментаре и упућује погрдне речи неистомишљеницима, а испод којих се потписује лично.

Појединим опозиционим лидерима са званичног налога ове странке на Твитеру, поручује да су „фашисти, лопови, магарчине“ и слично.

Најпре се „накачила“на Срђана Нога, поручујући му „да чека да види како њаче“ и „да је фашистичка лажовчина“.


Затим и на председника Странке слободе и правде, Драгана Ђиласа, називајући га „џукелом“.

Да ли је у опису посла Владанке Маловић, као шефице информативне службе СНС да вређа политичке неистомишљенике и због чега се уопште госпођа Маловић потписује на објаве са званичног налога Српске напредне странке на друштвеној мрежи Твитер, упитали смо прес службу СНС, али до објављивања овог текста нисмо добили одговоре на постављена питања.

Служила и радикалима

О Владанки Маловић се заправо мало шта зна. Не појављује се у медијима, осим ако се не огласи на Твитеру, нападајући све оне који не мисле као она. Најпре је била ангажована у београдском одбору СНС, а потом је постала чланица Главног одбора, а од 2014. је чланица Председништва СНС. На челу Информативне службе напредњака налази се од изборне кампање 2012. Пре тога је служила радикалима.

Важи за Вучићеву десну руку, а ословљава га са „шефе“, па је тако својевремено за један београдски лист изјавила:

– Поносна сам на свог шефа, који храбро и одговорно води нашу земљу, и на то са колико преданости, енергије и умећа од Србије прави здраву и модерну државу. Своју странку волим и част ми је што сам део тима и један од сарадника Александра Вучића.

Рођена је 1982. године, а званичних података о њеном образовању нема.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!