Прочитај ми чланак

Ко је нападач на Тепић: Функционер СНС с платом од 400.000

0

Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде и бивша народна посланица, данас је онемогућена да приведе крају конференцију за новинаре посвећене малверзацијама у Телекому. Њој је микрофон отео Драшко Марковић, извршни директор за људске ресурсе у Телекому, функционер СНС и бивши радикал.

Тепић је данас држала други део конференције о малверзацијама у Телекому, који је већински у државном власништву, и то испред седишта те компаније. Међутим, у једном тренутку појавио се Драшко Марковић, који је отео микрофон потпредседници ССП, и поручио окупљенима: “Удаљите се, склањајте се испред Телекома”.

Он је Тепићевој рекао да “ради за Ђилака и Шолака”, да “упада у телевизију са Бошкићем” и слично. Конференција је потом завршена.

Судећи по наводима Тепићеве на Твитеру, података са сајта Агенције за борбу против корупције, али и медијске архиве, Марковић је члан Главног одбора СНС, а тренутно обавља функције извршног директора за људске ресурсе у Телекому и члан је Извршног одбора у тој компанији.

Он је започео инцидент 1994. године у Скупштини, када је као посланик СРС прекинуо седницу и полио водом председника Већа Радомана Божовића.

Члан је Скупштине ФК Црвена звезда.

Према подацима са сајта Агенције, његова плата у Телекому износи 400.751 динара.