Прочитај ми чланак

Кнежевић и Булатовић за СРБИН ИНФО Као да је 1948, али сада Сорош спроводи чистке

0

Поводом наставка тортуре режима Мила Ђукановића, који је после хапшења посланика опозиције, претходних дана приводио и слободне новинаре, редакција "Србин инфо" је у Подгорици разговарала са Миланом Кнежевићем и Предрагом Булатовићем.

Милан Кнежевић:

– Хапшење новинара је стратешки планирана борба против опозиционих и српских медија у Црној Гори. То је иначе и недавно најавила секретарка у америчкој амбасади, означивши независне медије као експозитуре српске и руске политике у Црној Гори.

Не треба заборавити и то да су од средстава НАТО створене јединице за деловање против СПЦ на друштвеним мрежама. Једноставно, као да улазимо у 1948. годину, али сада нам НАТО одређује шта се сме, а шта не сме. По догађајима из претходних дана, јасно може да се види и каква нас очекује предизборна кампања.

Предраг Булатовић:

– За мене хапшење новинара није изненађење. Ђукановићев режим има за циљ да се бори против изворне Црне Горе, односно против српског народа и српске цркве, који су и створили државност Црне Горе.

Не заборавите да је режим измислио државни удар, да жели да пошаље на вишегодишњу робију опозиционе лидере, а највише су пропатили Милан Кнежевић и Андреја Мандић.

Приликом доношења скандалозног закона, противуставно је ухапшен комплетан Демократски фронт, па чак и наше колегинице посланице, које су за задатак имале само да све снимају телефоном. Нико се тим поводом није огласио из страних амбасада, невладиних организација или из организација за заштиту женских права.

Ово што се дешава је под наредбом, ја не бих рекао Америке, јер је политика Доналда Трампа другачија, већ представника Сорошеве дубоке државе у САД, која подржава режим у Црној Гори.

Шта су још саговорници „Србин инфо“ изјавили за наш јутјуб канал, погледајте у ВИДЕО прилогу.