Прочитај ми чланак

Кипријановићев одговору Мирковићу: Вашем шефу и вама није стало ни до ваше деце…

0

Господе, како је много непријатеља мојих! Многи устају на мене. Многи говоре за душу моју: нема му помоћи од Бога. Али Ти си, Господе, штит који ме заклања, слава моја; Ти подижеш главу моју. Псалам 3.

Вама, из врха СНС-а, није стало ни до ваше деце, а камоли до народа и државе. Стало вам је само до власти.

Да ли је шеф одборничке групе СНС-а у Београду, Александар Мирковић, свестан да заједно са њиховим шефом над шефовима и свом хорском, страначком и медијском пропагандном машинеријом излажу своју децу највећој морбидности и фрустрацијама, зарад непоштеног обрачуна са политичким неистомишљеницима?
 
Да би заштитио своје дете, сваки нормалан човек, макар био и политичар на власти, на појављивање овакве, за сваку осуду, гнусне морбидности на друштвеним мрежама, као што је објава Сибина Вукадиновића о ћерки Александра Вучића, искористио би своје законске могућности и уз помоћ безбедносних служби, брзином муње објаву учинио невидљивом, док би Тужилаштво уз сарадњу МУП-а, већ саслушавало аутора у притворској јединици.
 
Како је власт узурпирала институције ове државе, те оне не раде свој посао, све је ово изостало, а остало је само огољено хорско грактање политичара на власти и њихових медија, зарад обрачуна са политичким неистомишљеницима, који немају никакве везе са поменутим случајем.
 
То што је Сибин Вукадиновић некад био у Дверима и некад давно се сликао са Бошком Обрадовићем, не даје за право било коме да његове личне објаве приписује ни Бошку, ни целом Покрету. Чак се и Владимир Ђукановић, народни посланик СНС-а, сећа Вукадиновића, како каже, док је са Срђаном Ногом био у удружењу студената Правног факлутета ”Номоканон”. Треба ли да нађемо слику посланика Ђукановића са Вукадиновићем из студентских дана и објавимо да су ову гнусну објаву договорила њих двојица и да то пренесу сви медији и да сви одбори Двери пошаљу саопштење медијима са том идејом? Да ли се то зове бављење политиком?
 
Бошко Обрадовић и свако ко се бави политиком је јавна личност и фотографише се са својим члановима док они то јесу, али не одговара за њихове личне поступке. Право је питање зашто се Вучић фотографише са доказано највећим крвницима српског народа, а да му то чак није било у опису председничке или премијерске функције, већ су се слике и сусрети десили на његову личну иницијативу? Да се запитамо зашто се не само сликао, већ и срдачно дружио са Билом Клинтоном, Тонијем Блером и Герхардом Шредером, три најодговорније личности за бомбардовање СРЈ 1999. године?
 
На данашњи дан, када је пре 12 година самопроглашена сепаратистичка творевина тзв.Република Косово, политичка позадина овог напада је јасна: Бошко Обрадовић и Двери су биле и остале највећи проблем ове власти, јер су прогласиле бојкот даљем институционалном учешћу у оваквом ненормалном систему, јер су Двери указале на болестан коруптивно-криминални систем у врху власти,  јер су Двери оголиле спремност владајуће колонијалне управе да изда Косово и Метохију, јер су Двери разоткриле да ова власт тера сопствене грађане из земље у потрази за достојанственим животом, док спремају да нашу отаџбину населе мигрантима. И све то раде само због личног богаћења и опстанка на власти.
 
Кад је дух већ изашао из боце, једно се слажем са властима: требало би урадити психијатријско вештачење Вукадиновића, јер нормалан човек онако нешто не може да замисли, а камоли да објави. Изложити Бошка Обрадовића и све чланове Двери оваквој сатанизацији без икакве умешаности у случај, а при том изложити сопствено дете, уједно и дете свог колеге да слуша на свим медијима о објави Вукадиновића, довољан су разлог да се посумња у постојање неких поремећаја. Духовних засигурно. Има ли неког да чује? Биће вас све једном срамота, само се прибојавам да ће бити касно.
 
Рекох и душу спасох.