Кинеска амбасадорка о томе шта све из Кине стиже Србији у вези коронавируса ВИДЕО

0

Амбасадорка Кине у Србији Чен Бо изјавила је да ће ове недеље у Србију стићи још један контигент помоћи у виду медицинске опреме и материјала из Кине и додала да су кинески лекари, који су дошли да помогну Србији у борби против корона вируса, у последња два дана имали интензивне састанке са српским колегама и да су им пренели савете и искуства у вези са епидемијом тог вируса.

Бо је захвалила председнику Србије и српском народу на поверењу које су у овој ситуацији указали Кини и кинеским стручњацима који су, како је рекла, у последња два дана имали интензивне састанке са српским колегама.

„Наши лекари су посетили неколико институција у Србији које су важне у борби против коронавируса и дали савете српским стручњацима“, рекла је Бо.

Бо је казала да је велики део помоћи из Кине стигао у Београд, али да ће ове недеље стићи још и додала да ће, када је реч о набавци медицинског материјала и опреме, кинеска амбасада бити у контакту са Владом Србије и председником Вучићем.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!