Прочитај ми чланак

Карапанџа писао Трампу: Лончар вас исмејао, тврди да Вучић има бољи углед од вас!

0

Ево видео српског министра здравља који вас је исмевао на српској телевизији пре неколико дана и тврдио да је председник Вучић добио респиратор који ви нисте могли да добијете, јер председник Србије има бољи углед од вас - написао је професор Раша Карапанџа на свом Твитеру, и таговао америчког председника Доналда Трампа!

Разлог Карапанџине поруке је гостовање министра здравља Златибора Лончара на Хепију код Миломира Марића.

– Држава ће наравно имати новац да купи ту вакцину када се појави. Сви ће хтети да купе ту вакцину, али не можете ви да у дану, недељи, месецу произведете толике милијарде вакцина колико ћете имати захтева. Неће се радити о новцу. Радиће се о угледу, а председник је показао какав има углед – рекао је Лончар, а онда га је Марић подсетио на респираторе и на ситуацију када су се набављали, што је Лончару био одличан шлагворт за наставак излагања, илити величања председника Вучића.

– Кад многи нису могли да набаве ни респираторе, ни заштитну опрему. Је л’ могао Трамп да набави респираторе, па пре је набавио Вучић него Америка респираторе и заштитну опрему. Трамп је лично звао овог произвођача Штефана Дрегера, па замислите Трамп зове лично њега, а код кога већ седи Меркелова и каже не може – рекао је, веровали или не министар здравља, и то је ову реченицу једва изустио од смеха.

Овај видео је очигледно озбиљно изиритирао Карапанџу, кад је одлучио да меншује на Твитеру председника Америке.

Чекамо Трампов одговор!