Прочитај ми чланак

КАО ВУЧИЋ: Дачић морао хитно код лекара, имао прескакање срца

0

Први потпредседник Владе и шеф дипломатије Ивица Дачић открио је гостујући на Пинк ТВ да је недавно имао проблема са срцем.

Како Дачић каже, услед изузетно ниског пулса хитно је примљен на преглед срца и одрађена му је коронарографија.

„Ја имам ту теорију да сам добро док не одем код доктора. Иначе не волим да идем код доктора. Ви знате да имам висок шећер годинама и недавно сам имао веома низак пулс, па су онда лекари тражили да проверим због чега, па сам онда ишао на коронарографију. Срећом, срце ми је у реду. Али морам да видим шта је“, испричао је Дачић гостујући на Пинк ТВ.

Дачић каже да му је прегледом установљено да има прескакање срца.

„Имао сам пулс 44, што је готово немогуће, али установили су да имам неко прескакање срца и морам да видим о чему се ради. Али, како и не бисмо имали. Па ја знам председника Вучића 30 година и знам и за здравствене проблеме које ми сви имамо…Како не би имао висок притисак због свега с чим се суочавамо“, рекао је Дачић и додао:

„Па ја да сам могао на овој седница СБ УН…Па знате шта, вама дође да…Кад видите колико су то лицемерни људи! Они добацују тамо нешто, вичу, трла баба лан, омаловажавају нас. Она (Доника Гервала Шварц, косовска министарка која га је оптужила за ратни злочин и назвала „Мали Слоба“) прича Савету Безбедности и гледа у мене. Ја кажем: „не гледај у мене, бре, гледај тамо, тамо су ти ови из СБ“, рекао је Дачић, а пренео „Блиц“.