Прочитај ми чланак

КАО У ПИНК ЗАДРУЗИ Зорана подноси кривичну пријаву против Шешеља

0

Потпредседница Владе Србије и функционерка СНС Зорана Михајловић одговорила је на оптужбе радикала Војислава Шешеља да је наводно умешана у криминал!

„Надлежни да провере оптужбе радикала, ако нема доказа, поднећу пријаву против њих“, рекла је она.

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић позвала је данас, након што су посланици СРС изнели оптужбе да је “умешана у криминал”, надлежне органе да провере све што ради и да обавесте јавност о резултатима истраге.

“Већ сам једном позвала, и позивам поново и тужилаштво и друге надлежне органе да провере све што радим и да јавно кажу да ли Зорана Михајловић има било какве везе са било каквим криминалом. Ако нема доказа, онда ћу да поднесем кривичну пријаву против оних који то тврде, јер је недопустиво да се против било кога износе такве неистине”, рекла је Михајловићева у расправи са посланицима СРС у Народној скупштини.

“Расправу у скупштини гледају и моја породица и моје дете. Није у реду да против било кога употребљавате ваше чувене методе које користите већ 30 година, да се служите лажима и полуистинама, уместо да поднесете кривичне пријаве ако имате доказе за нешто”, рекла је Михајловићева.