Прочитај ми чланак

КАО ДЕБИЛ: Трансфер блама од Весићевог „плеса“ на Пинку (ВИДЕО)

0

Вечити заменик градоначелника Горан Весић толико се труди да задобије поверење и пажњу Александра Вучића, човека који се за све пита у СНС, па не бира начине на које ће да доспе у жижу интересовања. Није Сићвеу ништа тешко, па ни да буде део "плесне групе" на омиљеној телевизији његовог шефа - Пинку.

Весић очигледно игра на карту амнезије грађана Београда, па нема дана да се не појави у јавности и тако пошаље поруку Вучићу да „постоји и он“. Покушава да скупи политичке поене, рачунајући да ће му то поправити имиџ међу грађанима, па му није тешко да глуми и маскоту.

Претходних дана смо писали да је Весић у свакодневној кампањи. Има човек своју покретну канцеларију, те се тобоже брине за грађане и интересује се за њихове проблеме, а можда најочигледнији пример кампање виђен је у недељу, када је Београд паралисао снег. Јер, тада је заменик градоначелника позирао по снегу, правио се да помаже надлежнима, давао им инструкције…

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Goran Vesic (@vesicg)

И није на томе стао, већ је после писма Деда Мразу, сада одлучио да се представи људима у „другом светлу“, мислећи да га Београђани већ нису добро упознали.

Тако је, гостујући на телевизији Пинк, плесао, махао рукама, учествовао у кореографији, па су се коментари на друштвеним мрежама низали.

И закључак је био јединствен – многи су доживели трансфер блама, па их је било срамота на Весићев рачун.

Решио је Весић да се не заустави на видео снимцима на Тик Току, где је потписан као Сићве 011, већ је пожелео да делић своје креативности подели и на малим екранима. Судећи по коментарима – није успео…