Прочитај ми чланак

Како су се Вучић и Брнабић нашли у споту Драгане Мирковић

0

Убрзо након објављивања њихових фотографија на друштвеним мрежама, велики број коментара се нанизао на данашње слике председника Србије Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић у воћњаку председниковог оца у Јајинцима. И док се неки питају због чега Вучић на плус 33 степена носи шорц и дубоке патике, други су потрудили да монтажама дочарају како су доживели поподневно дружење првог човека државе и председнице владе.

Познати комичар Срђан Динчић, поставио је фотографију премијерке Ане Брнабић са јабукама у рукама, уз интересантну монтажу о чему је у том тренутку размишљала.

Један твитераш се запитао због чега председник на изузетно високој температури носи дубоке патике.

 

Док је један други корисник ове друштвене мреже отишао мало даље, па је, уз председника и премијерку, у кадар убацио и познатог светског глумца Роана Еткинсона, одосно свештеника из филма “Четири венчања и сахрана”.

Поред глумаца, у кадру са Вучићем и Аном Брнабић, нашле су се и неке историјске личности. Тако је један корисник Твитера у њихово друштво “убацио” и Јозефа Гебелса.

С друге стране, комичар Никола Силић је у две најважније личности српске политичке сцене видео јунаке из Харија Потера.

Међу бројним монтажама, нису изостале ни оне музичке конотације, па су се тако председник и премијерка нашли у споту Драгане Мирковић.

Погледајте на какве су још начине твитераши видели данашње дружење председника и премијерке.