Прочитај ми чланак

КАКО НАМ ДОБРО ИДЕ… „Србија није припремљена на овако брзо развијање“ (ВИДЕО)

0

Србија је економски тигар, најбоља је у региону и развија се брзином светлости. Ову реченицу из уста напредњака смо толико пута до сад чули, али некако још нису успели да убеде људе да поверују у њихове бајке. По свему судећи, неће још дуго успети у томе, чему у прилог сведочи ситуација из Параћина, где су грађани, црно на бело, председнику општине Владимиру Милићевићу предочили чињенично стање, па напредњак није могао да дође до речи.

Чланови и активисти Српске напредне странке се воде девизом „верујте нама, а не својим очима“, па на све начине покушавају да убеде народ да живи у благостању. Али, авај, нешто им не иде…

Тако је Владимир Милићевић, СНС председник општине Параћин, пробао да насамари грађане и каже им колико им заправо добро иде, међутим провео се као бос по трњу.

Обратио им се Милићевић и већ одмах на старту изазвао подсмех међу грађанима, али и на друштвеним мрежама…

– Србија се много убрзано развија, није ни припремљена на оволико брзо развијање. Дакле, ово је нешто… Никада се више није градило – лупио је Милићевић и остао жив.

Наравно, ова његова изјава није прошла како се напредњак надао, па су окупљени кренули да га решетају.

– То онда само ви видите. Народ то не види. Што причаш политички? – питали су грађани председника општине Параћин.

– Ово није политички. Да ли је развој Србије политичка ствар? – покушао је питањем да одговори на питање Милићевић.

Али, није ишло, пошто се народ није дао преварити…

– Што се онда жури да ауто-пут до Крушевца буде готов до марта? Зато што су избори у априлу, да неко може да се прошета и каже, ево отварамо! – погодили су окупљени право у центар.

Покушао је Милићевић да се некако ишчупа из непријатне ситуације, говорећи како то „није тачно“, али дубоко у себи и он зна да је то заправо тачно и да напредњаци све раде за изборе, будући да већ више од девет година не излазе из кампање…