Прочитај ми чланак

Какав призор из Скупштине: Орлић заспао током седнице ФОТО

0

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић заспао је на данашњој седници парламента, како се види на фотографијама које је посланик Радомир Лазовић објавио на Фејсбуку.

„Ево и ово се десило. Председавајући је заспао, ладно. Нема заиста ништа ружно у томе да је неко уморан, али зар није нормално да онда препусти место заменику, којих има 7. Разлог зашто то не ради, зашто не сме ни тренутак да сиђе са овог места, је страх да нико неће као он знати да краде време опозицији и гаси микрофоне. И заиста је тако. Најбољи је у томе. Издржи легендо“, написао је Лазовић уз фотографије Орлића.

Foto: Facebook

А ово није први пут да је неко од представника власти у Скупштини, те је тако недавно посланик ПУПС-а Борислав Ковачевић заспао на седници, док је говорила потрпедседница скупштине Елвира Ковач.

Иначе, данас се у Скупштини Србије одржава ванредна седница на којој посланици дискутују о променама у РЕМ-у, формирању анектног одбора због трагедија у школи „Владислав Рибникар“ и местима у околини Младеновца, а на дневном реду ће се наћи и предлог оставке министра унутрашњих послова Братислава Гашића.