Прочитај ми чланак

„Кадрови ДПС у Влади ЦГ смењују министра Лепосавића и помажу да се Мило врати“

0

Уместо да, министар, који је имао највише заслуге за оно добро што је урадила Влада Црне Горе, буде награђен од премијера Кривокапића, он добија јавни линч и ултимативни захев за оставком, што ја не могу да разумем, каже за Србин.инфо професор др Дејан Мировић коментаришући захтев црногорског премијера Здравка Кривокапића за смену министра правде, мањинских и људских права Владимира Лепосавића.

– Не могу ни да разумем, то што смо чули, а што није демантовано, да је главни заговорник смене Лепосавића министар спољних послова Ђорђе Радуловић, који је био кадар ДПС у претходној Влади, а који тврди да постоји и једна врста суверенитета Црној Горе по којој се држава води у складу са мишљењем другог или трећег секретара у америчкој или британској влади.

То је пут који не води добром, а који је резултирао да такозване комите, уз благонаклоност дела полиције, туку чак и војнике! И имате министра полиције који је толико дрзак да критикује председника Одбора за безбедност Скупштине ЦГ, господина Милана Кнежевића, иако је његова највећа одговорност за ово што се десило војнику и за блокаду путева по Црној Гори.

Уместо да понуди своју оставку или да макар чути он даје моралне лекције упркос томе да је његова биографија благо речено контравезна јер је био саветник познатог србофоба, Ранка Кривокапића, за Србин.инфо открива професор Мировић.

А шта је још у вези кризе у Црној Гори рекао за Србин.инфо др Дејан Мировић погледајте у видео прилогу.