Прочитај ми чланак

Кад порастем бићу Вучић

0
printscreen/twitter

printscreen/twitter

По угледу на ону народну да „ивер не пада далеко од кладе“ или ако укључимо психолошки моменат да кад се саживите са неким почнете на њега и да личите, не можемо да не приметимо да градски менаџер Горан Весић све чешће „копира“ потезе свог газде, српског премијера Aлександра Вучића. Иако је јавности непознато како је „преживео“ пад своје бивше Демократске странке и како је завршио код напредњака, Весић из дана у дан све више напредује и потврђује да је достојан своје нове чланске карте!

Наиме, челници Београда, са све камерама за сликање, обишли су у недељу касно увече раднике „Београд-пута“ на њиховом радном месту – у радионици где брину о исправности возила тог предузећа, однели им послужење и захвалили на великом послу који су урадили да градске улице, и поред снега, остану чисте, преноси „Беоинфо“.

Судећи по њиховим изјавама, Весић и његова свита нису изашли на хладноћу и снег који је целе ноћи падао у Београду, па вероватно нису однели ни послужење радницима који су чистили улице и смрзавали се на „дебелом“ минусу. Грејали су се, како и доликује властодршцима, у радионици з поправку машина!

Градски менаџер Горан Весић, председник Скупштине града Никола Никодијевић и члан Градског већа Драгомир Петронијевић однели су ћевапе и пиће радницима „Београд-пута“ који стално брину о исправности возила тог предузећа.

– Ово је један од најважнијих делова „Београд-пута“. Ових 20 људи одржавају све машине и мислим да Београђани треба да виде где се поправљају сви они камиони који одржавају наше улице -рекао је Весић, додајући да је то можда и најбоља путарска радионица у Србији.

Према његовим речима, они сами поправљају све камионе и заслужују сваку похвалу.

– Београђани треба да знају да сви камиони који се налазе на улици издржавају да раде по 12 сати управо захваљујући овим људима и ми смо захвални „Београд-путу“ на великом послу који је урадио – рекао је Весић.

Он је подсетио да су радници тог предузећа два дана посипали со у граду, да је посуто више од 600 тона соли и да управо захваљујући превентивном раду, снег у недељу увече није остајао на улицама.

Извор: ало.рс, Вестионлине