Прочитај ми чланак

Кад бот пукне и саспе СНС све у лице (ВИДЕО)

0

Морало је и до тога доћи. Морало је доћи и до тога да некоме прекипи да буде део Српске напредне странке. Једноставно, морало се догодити да се неко усуди да проговори, а то је учинила Јецика Ђурић, чији видео снимак кружи интернетом.

Наиме, она је потпуно изнервирана и револтирана, решила да се одупре и каже истину. Преузела је на себе да буде прва која ће то учинити, све док домино ефекат не почне сам по себи да ради посао.

– Ја сам радила за вас и гладна и жедна, лагала овај народ. Нећу да лажем више! Доста је више! Дођите ако хоћете да ме хапсите. Ја износим истину. Ставите све на полиграф, као и ја што захтевам да се стави на полиграф. Смучило ми се више све. Не може више од глади да се трпи. Од неправде. Нема се за лекове. Нема се за храну. Нема се за хигијену. Ништа. Ништа, бре – истакла је ова видно узнемирена жена.

Без длаке на језику, она је наставила да истиче кроз шта је пролазила.

– Ово што сам радила за вас Српску напредну странку, ја се стидим. Стидим се, бре! Смучило ми се више све, да се по**рем на њу. Да се по**рем на њу. Докле крадете, бре? Знате шта раде, седе, пију, кафенишу. Ко ће више упаљача да отме, ко ће више пакета да отме. Гори сте од цигана. Цигани су људи. Знате какве активисте имате – дође на врата: пи**а, ку**ц… Тако се изражавају. Неписмени. Такви вам и требају.

Она се потом упитала како су се то одједном појединци из СНС-а обогатили и уселили у станове.

– Одакле кола, одакле станови? Одакле Предрагу толико? Докле више отимачине? Овде се станови сад деле, уселили су се многи из Српске напредне странке. Мислите да то не знамо? Докле више лажи бре? Само се узимају папири, решавају. Фотокопирај и проследи Вучићу, Голубовићу, Дејану Матићу, Ђури, Пери – истакла је она.