Прочитај ми чланак

Јовић: Свима вама који сте испразнили север – по сто пута вам све жалосно!

0

Александре Вучићу, Игоре Симићу, Горане Ракићу, Далиборе Јевтићу, Александре Спирићу, свима вама осталима који сте претили и позивали вибер позивом и порукама народ да НАПУСТИ КОСОВО И МЕТОХИЈУ 26.5.

СВИМА ВАМА КОЈИ СТЕ ИСПРАЗНИЛИ СЕВЕР, иако сте ЗНАЛИ да ће Албанци то искористити за окупацију преосталих институција наших

СВЕ ВАМ ЖАЛОСНО!

За сваки стрес, за нервни слом и деце и одраслих којима здравље и психу ломите деценијским издајама, сиренама и продајама вашим, за сваку сузу детета које су данас у паничном страху просули, док су их деде, ујаци и стричеви у обезглављеној паници јурњавом из школа и вртића узимали јер сте им РОДИТЕЉЕ ,,ПРИСИЛНОМ МОБИЛИЗАЦУЈОМ” на секташко окупљање у Београду спровели…

ПО СТО ПУТА ВАМ СВЕ ЖАЛОСНО!

ЗНАЛИ СТЕ ЗА ОВАЈ СЦЕНАРИО! УНАПРЕД СТЕ РЕКЛИ ,,СВОЈИМ ЉУДИМА” ДА ОСТАВЕ ДОКУМЕНТА, ПЕЧАТЕ, КЉУЧЕВЕ И ДА НАПУСТЕ ЗГРАДЕ КАДА АЛБАНЦИ ДОЂУ!

ИСТО сте урадили када сте игранку око хапшења ретардираног Ђурића инсценирали и са Албанцима договорили. Чиме сте УГРОЗИЛИ ЖИВОТЕ АЛИ И ПОНИЗИЛИ ХРАБРЕ МОМКЕ који су могли да ,,поједу” све тзв. специјалце који су дотичног хапсили.
Али не.

И ТАДА СТЕ ТИМ МОМЦИМА РЕКЛИ ,,нико да не улази у сукоб са специјалцима већ само руке у вис сви дигните”!

Па тако ,,командант” Цивилне заштите Стево Павићевић, уместо да Ђурића брани, мирно му саопштава ,,ДОШЛИ СУ”! Након чега РОСУ, БЕЗ ИКАКВОГ ОТПОРА упада и почиње да туче, малтретира, понижава, све у сали и испред сале присутне!

ВАШИМ ДОГОВОРОМ са Куртијем сте народ са барикада повукли и РОСУ НА СЕВЕРУ ОСТАВИЛИ.

ВАШИМ ДОГОВОРОМ са Куртијем сте народ повукли, а ВОЈНЕ БАЗЕ НА СЕВЕРУ ОСТАВИЛИ.

ВАШИМ ДОГОВОРОМ са Куртијем сте народ повукли, а ЧИТАВ СЕВЕР У ОКРУЖЕЊУ АЛБАНСКИХ СПЕЦИЈАЛАЦА, НОВИХ БАЗА И КОНТРОЛНИХ ПУНКТОВА ОСТАВИЛИ.

И САДА СТЕ НАРОД СА СЕВЕРА ПОВУКЛИ, како би Курти НЕОМЕТАНО НА СЕВЕР ЗГАЗИО И ПРЕОСТАЛЕ ИНСТИТУЦИЈЕ НАМ ОКУПИРАО.

Данашњим сценариом све сте границе прешли. Показали да вам ништа није свето. Али… како много пута рекох, нисте само ви криви. Криви смо и ми који вам све то допуштамо, а да вам се нисмо претходно …!

У сваком случају, ако већ до сада то нисмо урадили, сада, по повратку вашем, МОРАЋЕМО СА ВАМА ОЧИ У ОЧИ ДА СЕ СУСРЕТНЕМО!

И на све прљаве игре и издаје ваше, али и на угрожавање нас и породица наших, тачку ставимо!