Јовановић: Није избор да бирамо између садашњих и бивших министара

0

Члан Председништва Покрета „Метла 2020, Милош Јовановић (ДСС) је данас оценио да „није неки избор“ ако се пред грађане као политички избор ставља бирање између садашњих министара Српске напредне странке и бивших министара, који су данас у Савезу за Србију.

„Више волим да изађем на улицу и на бирачко место него да останем код куће, јер се ништа не мења тако, и ништа неће с неба да падне“, казао је он.

На питање да ли за нешто може да похвали власт, Јовановић је одговорио да је „одлична“ набавка хеликоптера и ПВО система, као и изградња аутопутева, али да је стање у медијима лоше, да се врши притисак на људе преко запослења у јавним предузећима.

„Не може у нормалној земљи да се отац министра полиције Небојше Стефановића бави трговином оружја“, рекао је Јовановић.

Коментаришући изјаве председника Народне странке Вука Јеремића који је и Покрет „Метла 2020“ назвао „Вучићевом опозицијом“, Јовановић је казао да такви људи „треба да се баве самима собом“.

То, рекао је он, „лицемерне и смешне оптужбе имајући у виду од кога долазе“.

„Ја сам, за разлику од Јеремића, гласао против Бриселског споразума у Скупштини Србије 2013. године. Он је (Јеремић) давао кворум и гласао за буџет СНС, а ја сам тада вратио посланички мандат Демократској странци Србије јер сам сматрао да странка мора много оштрије да критикује тадашњу власт СНС“, навео је Јовановић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!