Прочитај ми чланак

Јовановић (Метла): Бојкот лансиран да се некоме у опозицији омогући преимућство

0

Члан председништва Покрета Метла 2020 и лидер Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић изјавио је да верује да ће Главни одбор ДСС 29. фебруара потврдити предлог да та странка у оквиру новооснованог политичког покрета изађе на редовне парламентарне и локалне изборе.

Јовановић је гостујући у јутарњем програму Хепи телевизије рекао да му је већ досадна тема бојкота, која је наметнута и да се цела опозиција том темом бави од јуна прошле године. „Избори су редовни, и то не треба заборавити.

Чини се да је идеја бојкота лансирана као план да се некоме омогући преимућство у опозицији“, оценио Јовановић. Он је казао да се Покрет Метла 2020 „часно и честито бори за промене до којих мора да дође“.

„Медији су се претворили у пропагандне сервисе, друштво је подељено и то није добро“, навео је Јовановић.

Он је додао да ће подржати оно добро што ради власт, попут набавке наоружања за војску, али да ће истовремено увек критиковати и оно лоше попут корупције и лоповлука.

„Увек ћу критиковати то да отац министра полиције тргује оружјем, увек ћу критиковати намештање послова у виду ангажовања приватног обезбеђења за чување објеката МУП Србије“, закључио је Јовановић.