Јовановић (Метла 2020): Милошевић није због бојкота пао с власти

0

Члан председништва Покрета Метла 2020 и лидер Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је данас да Слободан Милошевић „није пао са власти због бојкота, него због избора“, како је навео, „због одузимања градова, који су један по један падали“.

Јовановић је током гостовања на телевизији Н1 позвао људе да „ипак мало ставе прст на чело“.

„Не видим зашто би Шабац или Параћин требало да препустимо напредњацима, не видим зашто се не бисмо изборили за неки град или општину, не видим зашто нас не би било 50, 60 и 100 посланика у Србији“, казао је он.

Према његовој оцени, никада није касно за ванинституционалну борбу, али је боље „имати нека упоришта“.

Јовановић је, коментаришући одлуку покрета Један од пет милиона да изађе на изборе, казао да га је то изненадило и да сматра да они не знају у шта улазе.

„То да се велике странке спремају на локалу да изађу на изборе, то је тачно. Оне које су иначе прогласиле бојкот, а ићи ће на изборе под неким другим заставама. Ја то знам од Врачара преко Шапца“, рекао је он.

Јовановић је навео да ће Покрет Метла 2020 у наредних десетак дана донети одлуку да ли излази на изборе или ће бојкотовати.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!