Прочитај ми чланак

Јовановић (ДСС) и Антић (Војни синдикат Србије): О метли која ће да почисти Вучића

0

Гости медијске куће „Центар”, у емисији „Дебата”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, били су чланови Председништва покрета „МЕТЛА”, Милош Јовановић, председник Демократске странке Србије и Новица Антић, шредседник Војног синдиката Србије.

Теме разговора је била смена режима СНС-СПС у Србији и ко је права опозиција у нашој држави.

„Идеја је а се у оквиру покрета „МЕТЛА”, окупи све што ваља у Србији, све што хоће и има енергије да направи искорок из трагичног положаја у којем се налази наше друштво и држава. Не треба заборавити да су афера „Крушик”, пар стотина хиљада евра у ранцу оца министра полиције Небојше Стефановића само симптоми, а не узроци једног болесног система. У Србији треба системски решавати ствари и начине на које народ бира своје представнике у државним органима законодавне власти да би се убила снага политичких странака, које морају да постоје јер су уставна категорија, али не смеју да функционишу на начин на који данас функционишу, рекао је у емисији лидер ДСС, Милош Јовановић објашњавајући разлоге зашто се његова странка прикључила покрету „Метла”.

„Ми имамо 50% гласачког тела које не излази а изборе, не излази вероватно јер нема за кога да гласа. Ако имамо људе који ће имати за кога да гласају онда ће се умањити и број гласача, које на овај или онај начин напредњачки режим успева да заплаши или њихове гласове да купи. Овде је проблем што имамо људе који морају да оду, а имамо људе који не смеју да се врате. А народу треба нешто ново, да се деси смена генерације да дођу неки нови људи, па да ти људи, који не излазе на изборе, буду на неки начин анимирани да на њих изађу. ” рекао је у емисији и Новица Антић, први човек „Војног синдиката Србије” објашњавајућу став покрета „МЕТЛА” у вези смене режима Александра Вучића у Србији.

А шта је даље, током ове дабате речено од стране Милоша Јовановића и Новица Антића у овој емисији погледајте у видео клипу горе, па сами о свему донесите суд.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!