Прочитај ми чланак

ЈОВАЊИЦА – спрега криминала и државе! Алексић: Ево и транскрипта (ФОТО)

0

Пошто напредњачки режим каже да ја лажем, да су Колувија и екипа како рече Ђука "на правди Бога у затвору", ево дела занимљиве комуникације коју су водили преко апликације "Разговор" - написао је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, уз транскрипте разговора владника имања "Јовањица" са осталим особама блсиким полицији и БИА, који су умешани у послове са марихуаном на овом привредном добру.

У транскриптима разговора које је Алексић објавио, може се видети како Колувија издаје наређења окровљенима шта треба да ураде како би све протекло без доказа и икаквих сумњи о мутним радњама на „Јовањици“.

Алексић је у петак испред Тужилаштва за организовани криминал изјавио да је „случај Јовањица“ доказао спрегу криминала и државе, о чему сведочи и чињеница да су у софтверску апликацију „разговор“, која је направљена за интерну комуникацију, били укључени и ухапшени припадници полиције и Безбедносно информативне агенције.

– Они су пружали прстен заштите Предрагу Колувији. Неко из власти је морао да им каже да иду на Јовањицу, обезбеђују имање и Колувију. То доказује спрегу – рекао је Алексић.

Одмах га је потом послник СНС-а Владимир Ђукановић оптужио да износи неистине.

– Апсолутно је нејасан мотив овог човека да оволико лаже. Све што је рекао у овој изјави је ноторна лаж. Посебно је занимљиво ко му то из истраге дотура полуинформације које он без трунке срамоте користи у креирању ових лажи које износи – истакао је Ђукановић.

Ускоро је уследио и одговор потпредседника Народне странке.

– Пошто напредњачки режим каже да ја лажем, да су Колувија и екипа како рече Ђука „на правди Бога у затвору“, ево дела занимљиве комуникације коју су водили преко апликације „Разговор“ – написао је Алексић, изневши доказе о ономе што је говорио испред тужилаштва.