Прочитај ми чланак

Јована Стојковић: Вучић брани дете Ане Б. а не брани шест хиљада отете деце?!

0

Гост Славија инфо тв била је др Јована Стојковић. У емисији Интервју било је речи о томе како ради институт Батут и ко одговара на нежељена дејства вакцина. Било је доста речи о томе како нема контроле на вакицинама у Србији и како се само папири прегледају док се произвођачима верује на реч.

Докторка Стојковић опширно је говорила како нажалост и лекари а због стимулација које добијају од фармацеутских кућа, лобирају за вакцине и лекове. Она лично их је одбила док су многи прихватили. Др Стојковић између осталог је рекла и да сами лекари који лобирају за вакцине углавном се не вакцинишу.

На тему мигранта рекла је да не верује да су они угрожени већ је то све део ширег плана. Осврнула се и на случај Савамала где тврди да наши људи након 21.00 не смеју да изађу на улицу. Мигранти су сада заштићена врста у Србији по мишљењу др Стојковић.

Било је речи и о томе како председник Србије руши Устав и како је бринуо о томе да се легализује наводно дете Ане Брнабић док у исто време га не занима преко шест хиљада деце отете од родитеља и дате на усвајање другима. Поменут је и сајт за откуп деце. Огорчена је ситуацијом да држава тужи мајке деце која нису примила вакцине, и тврди да су родитељи и деца оштећени овим чином. Тренутни министри Лончар, Шарчевић и Ђорђевић по њеном мишљењу не уливају поверење да ће овај проблем бити решен.

Препоручујем да погледате цео Интервју и сазнате како се на различите начине руши традиционална породица, како се намеће обавезна вакцинација и ко су људи који то спроводе.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!