Прочитај ми чланак

Јована Стојковић и њен покрет прешли у Стаматовићеву Здраву Србију

0

Јована Стојковић и Покрет Живим за Србију, који је предводила, прешли су у Здраву Србију, чији председник је Милан Стаматовић, иначе и председник Општине Чајетина.

Стаматовић је то саопштио на данашној седници Главног одбора Здраве Србије која је одржана на Златибору, а којој је присуствовала и Јована Стојковић.

Стаматовић је рекао да се његовој странци „придружио Покрет Живим за Србију“, за који је рекао да га „предводи млада, часна и храбра лекарка Јована Стојковић која, као и њен покрет, већ годинама живи за Србију и не да на Србе и Србију“.

„Програм Здраве Србије увек могу потписати. Ту нема никакве идеолошке разлике и то је програм који није само на папиру већ он је животан, поготову овде на Златибору“.

„Политику, од председника државе до најнижег локалног чиновника, морамо вратити да служи народу и ја ћу радо бити део тог процеса“, поручила Јована Стојковић.

„У политици ретко можете да нађете неког коректног партнера који држи реч. Ми смо то пронашли у Здравој Србији и то је главни разлог због кога смо одлучили да наставимо нашу сарадњу“, додала је бивша председница Покрета Живим за Србију.