Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВО СНС кадар поново прети и вређа неистомишљенике

0

Пре неколико дана на друштвеним мрежама се појавио снимак, на коме се види како Игор Логвинов, члан Српске напредне странке, у Чачку, прети опозицији. И на томе се није зауставио, већ се политичким неистомишљеницима поново обратио - опет најприземнијим речником.

Није бирао речи кадар Александра Вучића и Српске напредне странке обраћајући се опозицији, било је ту претњи и увреда, које су згрануле многе људе на Твитеру. Поменути видео снимак је поделио Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера „Независност“.


– Узнемирујући снимак, трећи део: Један од најактивнијих чланова СНС у Чачку, Игор Логвинов, наставља да шаље претње видео порукама политичким неистомишљеницима. Друштво му прави мени непозната особа. Упозоравам, није пријатно слушати – написао је Поледица.

И заиста, није нимало пријатно звучало све оно што је изговорио поменути Игор Логвинов, као и особа која му прави друштво на снимку. А шта је заправо СНС-овац рекао и како се обратио опозицији у овом граду, али и целој Србији, уверите се у приложеном видео снимку.

               ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!