Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВА СНС КАМПАЊА Опозиција против лекара (ВИДЕО)

0

Нови изборни спот Српске напредне странке који користи пандемију коронавируса у сврхе политичке кампање изазвао је оштре и подругљиве коментаре на Твитеру.

Акценат у споту је да смо победили као нација захваљујући племенитим лекарима и медицинском особљу који су, судећи по садржају спота, имали само једног противника – опозицију.

Тако се за њене вође каже да “се само жале и тиме омаловажавају уложени рад и велика постигнућа наших доктора и медицинских сестара“, као и да ометају борбу док власт уважава лекаре и “историјске резултате” који, како је наведено, сврставају Србију у ред земаља са најмање жртава у свету.

Твитераши су прилично оштро реаговали, па је један корисник закључио да ово није држава, а ни симулација државе, већ је “мафијашко легло које тренутно држи све конце управљања системом.”

У коментарима се такође полемисало о проф. др Бранимиру Несторовићу, познатом по изјавама потпуно другачијим од ставова својих колега из Кризног штаба те је, на констатацију да фали Несторовић, један твитераш написао “Не фали, знају да би им се још више смејали да су убацили и њега.”

Један корисник се такође запитао где су у споту – летећа амбулантна возила.