ЈЕРЕМИЋ: Хитлер је наследио немачке генерале, а Вучић уреднике РТС

0

Председавајући Савеза за Србију Вук Јеремић изјавио је данас да је ирелевантно то што је генералног директора и главног и одговорног уредника РТС-а поставила бивша власт, јер су они данас, како тврди, најдиректнији спроводиоци политике актуелне власти.

Он је тако испред зграде РТС, где је у току блокада СзС тог медија, одговорио на констатацију новинара Прве тв да власт СНС није мењала руководство и уредништво Информативног програма РТС-а.

Јеремић је уз то додао да је то што их је „неко други раније поставио“ могуће посматрати кроз питање – „колико је генерала Хитлер наследио, који су били генерали немачке војске када је он дошао на власт, а после под његовим командама, како каже, учествовали у бруталним злочинима….“.

Јеремић је рекао да му није намера да упоређује Вучића са Хитлером, и Драгана Бујошевића и Ненада Љ. Стефановића са немачким генералима, али да ствари могу и тако да се објасне.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!