Прочитај ми чланак

Јелена Тривић: Крађу им нећу признати! Бранимо покраден народ и Републику Српску

0

"Крађу им нећу признати, краду народ све дане у години и дође један дан и они и ту брутално покраду. Ми овдје бранимо уставни поредак, бранимо Републику Српску. Ја се уморити нећу и нећу се повући", поручила је Тривићева са Трга Крајине док је окупљени народ узвикивао“Миле, лопове!”

Додала је да ће борба трајати и да их има довољно.

„Због вас ову битку нећемо напустити. Очекујте још много окупљања! Из реченице да нема шетње стоји само њихов страх“, истакла је.

„Ово ће бити дуга борба, али истрајаћемо. Неће бити стајања док не ослободимо Републику Српску.“, казао је народни посланик Небојша Вукановић.

„Ово је Република Српска за коју смо се борили – мирна, достојанствена“, казао је Дарко Бабаљ, посланик СДС-а у НСРС.

„Бањалука је вечерас домаћин људи који хоће истину. Истрајаћемо на нашем путу“, поручио је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

„Хвала што смо доказали да ништа није јаче од народне воље. Ми ћемо са народом истрајати и ову банду послати у политичку прошлост. Ово је борба за сваког човјека у Републици Српској. Нико није надјачао вољу народа, неће ни они“, поручио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Милан Радовић, замјеник предсјеника СДС поручио је да се вечерас брани воља народа и гласови.

„Ако будете тјерали инат Бањалука ће бити пуна људи па да покажемо ко је добио изборе“, казао је.

„Тражимо да отворите вреће да пребројите гласове и немојте прекрајати вољу народа. Морамо издржати до краја и показати шта је то боља народа.“, казао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а.