ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА Палма представник жена у Врању (ФОТО)

0

Јединствена Србија Актив жена Врање у понедељак је одржала изборну скупштину на којој је, ако је суђећи по фотографији која је изашла на друштвеним мрежама, присуствовао Драган Марковић Палма и други мушки чланови ове странке.

Наиме, на Твитеру се појавила фотографија на којој шест мушкараца, међу којима је и Палма, седе за столом прекривеним белим столњаком, а испред и иза њих се налази транспарент „Јединствена Србија Актив жена Врање“.

„Одакле почети“, прокоментарисао је један твитераш.

На овој „тајној вечери“ служени су српски специјалитети – од предјела до печења, а једина кључна ствар због које су се и окупили је изостала – жене!

„Палма се смањио. Сиромашна понуда на столу. Где су жене? Упропастили су завесу. Палма проп’о“, „Ево и слогана бесплатно: да нема жена“, Какве су им то жене – ћелаве, брадате, задригле. Судим по фотографији“, били су, само неки од коментара.

С обзиром да Палмина странка у свом називу садржи реч „жене“, поставља се питање да ли је Палма представник жена или се чланови, ове групације, осећају као јачи пол?

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!